From Holland with Love 

Gerard Koolen van Tuinderij Koolen: ‘De huidige marktsituatie dwingt ons om creatief te gaan denken’ 

Als een tuinder een bedrijfsfilosofie heeft als; ‘Respect voor natuur, respect voor elkaar en liefde voor het product’ weet u al meteen dat u met iemand te maken heeft met liefde voor het vak.

Tevens ontwikkelde Gerard 6 jaar geleden het snackgroenteconcept Viva Veggies waarin tal van verrassende en unieke snacktomaatjes hun plaats hebben gevonden.

Na jaren van knokken om een vaste afzetmarkt te vinden komt de afzet van de tomaten nu weer onder druk te staan door de boycot van groente en fruit door Rusland.

Gerard Koolen: ‘De huidige marktsituatie dwingt ons ertoe om anders naar de markt te kijken en alternatieve afzetkanalen te vinden’.

Om verspilling tegen te gaan van de heerlijke tomaten uit eigen kas komt Gerard met een ludieke actie. Vanaf zaterdag 9 augustus tot en met zaterdag 22 augustus kan de consument dagelijks zijn/haar tomaten rechtstreeks bij de kas kopen, tegen een ongekende prijs voor de consument.

Zowel de trostomaten als de verschillende snacktomaatjes worden aangeboden. De trostomaten worden u aangeboden voor een prijs die ongekend is voor de consument: €2,- per 5kg

Tevens wordt u de mogelijkheid geboden om op vrijdag en zaterdag een rondleiding door de kassen te krijgen, zodat u weet waar uw tomaat vandaan komt.

Vanaf aanstaande zaterdag kunt u dagelijks bij de Meijelseweg 19 in Asten-Heusden bij Tuinderij Koolen tomaten kopen.

Maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur